مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده حضوری پذیرفته شدگان براساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون سال 1398

1. اصل شناسنامه و تصویر کلیه صفحات آن
  2. اصل کارت ملی و تصویر پشت و رو از آن ( درصورت نداشتن کارت ملی تاییدیه از اداره ثبت احوال محل سکونت اخذ شود)
  3. 6 قطعه عكس 4*3  (جديد، تمام رخ، پشت نويس شده )
  4. اصل و تصویر مدارک تحصیلی (ديپلم نظام‌ قديم آموزش متوسطه، دیپلم سه ساله متوسطه نظام جدید ، ديپلم نظام آموزشي 3-3-6 ،پيش‌دانشگاهي ،مدرک كارداني ،لیسانس ،فوق لیسانس)

* ( تاریخ اخذ دیپلم نظام آموزشي 3-3-6 ، دوره پیش دانشگاهی یا کاردانی حداکثر 31/6/98 باشد ) درصورتیکه درس افتاده دوره پیش دانشگاهی  یا دیپلم نظام آموزشی 3-3-6 دارید ، مراتب را به مسئول ثبت نام  اعلام نمایید.

1. رسید تائیدیه تحصیلی دیپلم نظام آموزشي 3-3-6 یا دیپلم نظام قدیم یا  دوره  پیش دانشگاهی از اداره پست یا دفتر پیشخوان دولت
  2. اصل و تصویر ریز نمرات سه ساله دوره متوسطه نظام جدید
  3. اصل و تصویر ریز نمرات چهارساله  دوره متوسطه نظام قدیم یا نظام آموزشی 3-3-6
  4. اصل و تصویر ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی
  5.  کارت پایان خدمت ، معافیت یا گواهی آماده به خدمت برای مشمولین ( برادران )
  6. فرم معافیت تحصیلی از پلیس 10+ ( برادران )
  7. گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری از مراجع ذیربط برای استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
  8. گواهی اشتغال بکار و اصل حکم کارگزینی برای استفاده کنندگان از سهمیه کارمندی .

* درصورتی که واحدهایی را در سایر موسسات آموزش عالی گذرانده اید جهت معادلسازی به مسئول ثبت نام مراجعه نمایید.

* در زمان ثبت نام می بایست مدارک فوق کامل باشد .

*زمان تشکیل پرونده حضوری : طبق تاریخهای ذیل از ساعت 8 صبح لغایت 13بعدازظهر

14/7/98 : روانشناسی ، مشاوره15/7/98 : علوم تربیتی ، زیست شناسی

16/7/98 : حقوق ،فقه و مبانی الهیات ،کامپیوتر ، علوم کامپیوتر

17/7/98 : حسابداری ، مدیریت بازرگانی، ترویج کشاورزی، صنایع غذایی ، مهندسی صنایع، تاریخ ، شیمی ، روابط عمومی ، مترجمی زبان انگلیسی ، زبان و ادبیات انگلیسی